Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

tirsdag den 27. marts 2012

Foto, Sauers, Wallride

Session på Sauersplads her til aften. Michael med en fin bamk til wallride.

Jeg skyder de sidste billerder med mit "gamle" trofaste Konika-Minolta. Nyt er bestilt, og et Canon 7d, med et skønt Canon 17-40mm f/4 L objektiv er så småt på vej. Alle de kamera tanker gennem den sidste tid har givet blod på tanden igen. Min plan er bare at skyde løs, og forhåbentlig blive bedre og mere rutineret. Jeg poster næsten hvergang jeg har haft kameraet fremme, også hvis det er skud jeg evt ikke selv er helt tilfreds med, enkelt i respekt for køreren. Der er lagt tid og kraft i det fra kørerens side, og så skal man sgu også se hvad der kom ud af det.

De her 3 billeder er jeg enlig godt tilfreds med. Selvkritisk ville jeg sige at flashene kunne være bedre plasseret, men jeg var, pga. batteri mangel på radio udløserne, nødsaget til at bruge flash udløsning. (De eksterne flashes skal kunne se kameraets flash.)

3 meget ens billeder, lidt forskellige kompositioner, og leg med hård lys.

Blødere belysning, men stadig med mørklagt baggrund, grundet bygge rod bag muren. Byggerodet syntes jeg forstyrrede billedet.

Lodret komposition, lidt mere kompakt.

Venstre flash blev ikke udløst, men enlig fedt nok, efter min mening, jeg kan godt lide nå køreren isoleres i det hårde lys. 2 kommentarer:

  1. Fede billeder René. Synes nu "bygge rodet" i baggrunden gør billedet mere interessant. Kan specielt godt lide nr. 2. Hvilke flash bruger du?

    SvarSlet
  2. Tak tak Simon. Jeg har 2 ældre minolta flash. Hs5600D. Jeg prøvede at involvere kranen i billedet men det ville ikke rigtig lykkes. Jeg havde ikke megen strøm på kameraet heller, så jeg var lidt under Press:)

    SvarSlet