Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

søndag den 4. september 2011

Høje Kolstrup betonpark, Aabenraa


Ny legeplads i Aabenraa.

Et lille, men fint beton areal har fundet sin plads i Aabenraa. Nærmere Nyløkke 4, 6200 Aabenraa. Arealet er ikke så stort, men den er komprimeret, og de fleste ting en skatepark bør byde på, er repræsenteret. Arealet er officielt endnu ikke færdig, men det kan køres. Jeg tror man bør regne med en del børn, da arealet ligger på en skolegrund.

Her er arkitektens visioner. http://www.nordarch.dk/ongoing/aabenraa-skatepark/

Og her er billeder jeg har taget den. 3/9-11Adr.
Nyløkke 4,
6200 Aabenraa.

Google maps
3 kommentarer:

 1. Jamen dog og så følger der småbørn med der allerede er godt igang med at omdanne et awesome areal til deres egen lille børnehave håber ikke det bliver en fælledparken 2 men det ser helt sikkert fedt ud :)

  SvarSlet
 2. Lige en lille rettelse. Banen er ikke åben endnu. Der er noget udenomsareal der skal være færdig først og så skal banen ha en overfladebehandling. I hører nærmere...

  SvarSlet
 3. Officiel meddelelse omkring brugen af den nye skatepark på Høje Kolstrup.


  Hej Skatere

  Vi ved, at I har ventet alt for længe på et skatemiljø i Aabenraa og vi glæder os mindst lige så meget som jer til at åbne Skaterbanen på Høje Kolstrup – MEN DEN ER IKKE FÆRDIG ENDNU!!! Der mangler stadig fugearbejde og en beskyttende overfladebehandling (Coating)

  Det er ikke fair overfor jer og Grindline, som har puklet for at gøre den silkeglat.

  Vi forventer at dette arbejde er færdigt inden for 3 uger

  Desuden ligger banen på en byggeplads og der er adgang forbudt til området – det er for farligt med de maskiner der arbejder på pladsen. Samtidigt skal der blandt andet laves nogle betonstøbninger rundt om banen, som kan tage skade, hvis de bliver brugt for tidligt.

  Vi vil derfor bede jer om at have lidt tålmodighed med at tage skaterbanen i brug, så vi kan få den gjort helt færdig, så vi sikrer at den også holder i mange år.

  Vi vil holde jer informeret løbende de næste 2 – 3 uger, så i ved hvornår det er at banen kan tages i brug.

  SvarSlet