Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

onsdag den 22. juni 2011

Updates til BMX jam i aarhus den 25. Juni

Kære cykelentusiaster i det ganske danske land!

Pedal Århus byder, som I nok allerede ved, til et hygge-chill og nok mest af alt to-hjulet jam d. 25. juni. "BMX-street beat" vil finde sted i 8-kilos gader, hvor I indbydes til at være med til en rigtig fed dag spækket med lækre spots - særligt udvalgte til dagen.

Highlights:

12:00 Streetspots i Århus C
15:00 Jam session på Skt. Anne Gade
19:00 Kød på grill
21:00 Øl og dans

Program:
Dagen indledes med kørsel på diverse spots i Århus C. Vi teamer alle op på banegården kl 1200 hours.

1: Granitbloggen på Ryesgade (Skt. Knuds Torv - midt på strøget!)
2: Rådshusparken - de dejlige stejle BROSTENS banks
3: Der grüner Teufel - Skykon pavilionen, det dejlige stykke kunst, der blev lavet til COP15
4: Trapperne ved Musikhuset - der er masser af dem!
5: Læsseramperne bag musikhuset - jern og beton
6: Godsbanen - Århus ghetto spot numero uno, en Pedal Århus creation.

Omkring kl 1500 spås sværmen af to-hjulere at ramme Århus' one and only "Skatepark" Skt. Anna Gade. Her vil være super chill session, hvor der skal james til kæderne sprænger. Det vil ikke tage form som en konkurrence, men der vil blive kåret "Best Trick", "Worst Crash" og "Daredevil of the Day" - og kom gerne med flere forslag, for vi har masser af præmier der skal deles ud, og I bestemmer hvem der skal vinde!
I Århus er der U21 EM i fodboldfinale denne dag, og kommunen har derfor sørget for DJ's og forplejning i form af frugt og læskende kildevand.

Når de svedigste tricks er sat, og poserne er tomme for præmier sættes kursen mod hallen på Søren Frichs Vej i Åbyhøj. Her vil festen fortsætte med aftensmad på foreningens regning, til alle de deltagende. Der vil selvfølgelig være øl til smuglerpriser, ligesom de sidste energi kan skydes af på ramperne i hallen. Der kan overnattes i hallen, så der er rig mulighed for en bytur da det ikke tager mere end 25 min at gå til midtbyen.I tilfælde af regn:
Skulle den danske sommer vise sig fra sin værste side, så har vi helgarderet os. Vi tager i hallen, hvis Thor skulle svinge sin hammer henover skyerne.


Vi glæder os meget, og håber at se en masse glade bmx/mtbere/fixie:o)

Vel mødt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar