Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

onsdag den 2. februar 2011

Husker i..

Ja det gør i naturligvis.. Vores mini-rampe projekt!!

Minirampe projekt

Som overskriften lyder er vi i fuld gang med at opgradere brødrene Larsens forældres sommer hus med en "lille" mini i haven.

Status indtil videre er 5% ca! efter min mening her er et meget tidligt billed fra bygge dagen med bygge mand Bob i front.

(Det gav Kenneth lige mulighed for at teste det analoge kamera)
Der er i midlertidigt ikke rigtigt sket mere siden sidst, som var Tirsdag den 1. December 2009. Vi skulle som sagt have bygget minirampen på mine forældres sommerhus grund. Men der er jo nogle bygge regler også videre, som gjorde det umuligt at virkeliggøre drømmen..
Men nu godt et år senere er der lys forude, Kenneth og sømandens bedste forældre har en byggegrund.. Og det lyder som om at vi kan bygge mini + dirtjumps.. Det kunne sagtens blive til et mega nice mekka..
Nu mangler vi bare at skrabe nogle penge sammen.. Vi mangler rundt regnet 10.000 jyske Dollars.. Så som det ser ud lige nu, er alt afgørende om vi kan skrabe penge sammen til projektet.. Vi krydser finger/og håber at folk (specielt de lokale fra Aalborg) vil støtte op omkring dette..
Peace Michael Larsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar