Front-page ¤ Hold Fast #1 ¤ Hold Fast #2 ¤ Spot-guide ¤ SHOPPEN

tirsdag den 7. december 2010

X-mas Jam SOON


"OBS vans smider nu også gaver i til TOMBOLAEN i samarbejde med BMXbutikken"

Og og bare lige så folk ved det, så er der mulighed for bad i Brydeklubben lige ved siden af hallen..

Så er det lige ved at være tid.. Det er i denne weekend det sker.. X-mas jam 2010

Husk nu at det er den 11 og 12 dec. Og Husk at det koster 40 kr. at deltage. (udelukket for at dække udgifterne til lokalerne)

Der vil under hele jammet være mulighed for at købe sodavand til 5 kr. (med mindre selvfølgelig vi løber tør, så er der jo coca-cola automaten i hallen hvor de koster 14 kr.)

Og for dem som ikke har været der før, så er det muligt at sove i hallen fra Lørdag til Søndag. Man skal dog selv sørge for sovepose og liggeunderlag osv..

Lørdag den 11-12-2010

kl: 10:00
(at betale entre ved indgangen, før man køre) her fra er hallen åben for BMX´er og kun BMXér. Og vores årlige jam begynder.. Så er det med at give den gas..

kl: 20:00
åbner vi dørene til Høloftet (de lejet lokaler til fest) Her vil der være mulighed for at købe en øl (1 øl 5 kr. og 3 øl for 10 kr.) Her vil der også være tombola sponceret af BMXBUTIKKEN

ps. ankommer man til jammet med et overskæg er den 1. øl gratis (vi skla have skæg faktoren i top, overskæg er det ny sorte)

og ps. det er absolut ikke vel set at man drikker øl i hallen eller på hallens grund.. pga hallens ejer nemlig Aalborg ungdomsskole. Vær venlig at acceptere dette...

kl: 22:00
er der premiere på HOLD FAST #2 - BMX OVER BITCHES
efter premieren vil der være en gratis kopi af filmen til dem som vil have en (dvs. vi har 200 stk, så der burde være nok).
her er lige en lille teaser:


HOLD FAST#2 teaser from Michael Larsen on Vimeo.


Søndag 12-12-2010
ja hvad sker der egentligt der? Der er der jo nok nogen som har tømmermænd, ellers er der fri session indtil kl: 20:00 .. Så vi håber på at folk er friske på at give den maks gas..

5 kommentarer:

 1. Hey Michael!

  Tænkte på om du vil låne 20 meter lyskæde til at pynte med?!

  Hilsen Lasse nielsen - brænders kammi!

  SvarSlet
 2. Helt sikkert mayn det vil fanme da være mega dope.. har du mulighed for at kigge op i hallen på fredag.. så kan jeg få sat det op inden folk kommer..

  Peace

  SvarSlet
 3. Ja mon ikke jeg kan det.. hvornår er du i hallen?

  SvarSlet
 4. Jamen jeg er fra kl 15:00 til engang ved 22:00 tiden vil jeg mene

  SvarSlet
 5. okay... Jamen jeg kigger lige ned engang i morgen.. ses Mayn

  SvarSlet